• Yli 70€ ostokset ilmaisella toimituksella
  • Yli 70€ ostokset ilmaisella toimituksella

KLASSINEN TAIDE

Maalaustaide on eräs kuvataiteen pääalueista. Arvioidaan, että ihmiskunta on maalannut kuvia kuusi kertaa niin pitkään kuin on kirjoittanut tekstiä.Maalaus on kaksiulotteinen esitys eli kuva, jossa väriainetta on levitetty maalausalustalle. Maalaus poikkeaa tavallisesti piirustuksesta siten, että kun piirustus yleensä perustuu viivoihin, maalaus perustuu pintoihin ja on ilmaisultaan laveampi.

MHVisualista löydät nyt vanhojen mestarien, suomalaisten huippumaalarien ja kuuluisimpien taiteilijoiden tauluista tehtyjä julisteita. Julisteet sopivat loistavasti niin makuu- kuin olohuoneen sisustukseen. Nämä printit on kuvattu suoraan alkuperäisistä maalauksista ja tulostetaan pigmenttipohjaisilla musteilla paksulle taidepaperille johon on lisätty matta viimeistely.

Sisustamalla näillä julisteilla saat kotiisi persoonallisen ilmeen. löydät tauluja, jotka sopivat klassiseen makuun ja seinälle kehystettynä ripustettuna luovat upean tunnelman kotiisi. Taidetta tulee olla kaikille tarjolla. Me haluamme tarjota inspiraatiota designiin ja sisustukseen riippumatta siitä haluatko sisustaa makuuhuoneen, eteisen, työhuoneen tai koko kodin. Upea taide ei tarvitse maksaa paljon, vaan nämä mestariteokset ovat kaikkien saatavilla.