• Yli 70€ ostokset ilmaisella toimituksella
  • Yli 70€ ostokset ilmaisella toimituksella

Tietoja meistä

MH Visualilta on saatavana laaja valikoima edustavia, tyylikkäitä ja korkealaatuisia tauluja ja printtejä. Koska tiedämme, minkälaisen säväyksen korkealaatuinen taide voi tehdä kodin sisustukseen, tarjoamme laajan valikoiman ennen kaikkea skandinaavisia taideaiheita. Julisteidemme avulla voit helposti kertoa, minkälainen ihminen asunnossa asuu, ja luoda haluamasi vaikutelman kodistasi. Taide on tarkoitettu kaikille, ja toivommekin, että löydät juuri sinulle sopivat sisustuselementit tuhansien eri aiheiden ja taidetaulujen valikoimastamme.

Valikoimasta löytyy myös mittava määrä todella harvinaisia vanhoja karttoja tulostettuna FineArt menetelmällä ja pigmenttipohjaisilla musteilla. Suurin osa kartoista on 1500 - 1800 luvuilta. Vanhat ja histiorialliset kartat ovat Suomesta, Pohjoismaista ja myös vanhoja maailmankarttoja. Merikartat Suomenlahdelta, Itämereltä ja Pohjanlahdelta. Vanhat kartat ovat upeita taideteoksia ja sopivat monenlaiseen sisustukseen. Lähteinä kartoille on museot ja yksityiset kokoelmat. Harvinaisimmat kartoista ovat alkuperäisinä satojen tuhansien eurojen arvoisia.

MH Visualilta löydät aina sisustusideoita niin makuuhuoneeseen, pieneen eteiseen, työhuoneeseen kuin koko kotiinkin! Tarjoamme kohtuuhintaisia tauluja kaikkiin huoneisiin ja tilanteisiin. Verkkokaupastamme löydät kaikkia mahdollisia tyylejä ja taidemuotoja edustavia upeita tauluja. Tarjoamme suuren valikoiman valokuvatauluja, klassisia mustavalkoisia tauluja, vaikuttavia retrotauluja, modernia taidetta, kuvituksia, kauniita lastentauluja ja paljon muuta. Tutustu rakastamiemme taiteilijoiden luomiin julisteisiimme ja tunnettuja aiheita kuvaaviin valokuviimme, joita voidaan pitää tämän päivän moderneina klassikoina. Jotta pysymme aina muita edellä ja ajan tasalla uusimmista taide- ja sisustusalalla vallitsevista trendeistä, oma luova tiimimme suunnittelee myös ainutlaatuisia tauluja, jotka ovat saatavina vain MH Visualilta.

Kaunis juliste luo sisustukseen viihtyvyyttäTervetuloa kotimaiseen korkealuokkaisten taideprinttien, vanhojen ja historiallisten karttojen verkkokauppaan. Valikoimistamme löydät myös vintage aiheisia julisteita, nykytaidetta ja valokuvataiteen helmiä. Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti ja panostamme korkealuokkaiseen tulostukseen, tulostusmateriaaleihin, persoonallisiin aiheisiin, sekä nopeisiin toimituksiin. Sisustukseen saat uusia vivahteita hankkimalla modernien taideprinttien ohella myös klassisen taiteen helmiä upeina vedoksina. Tällä hetkellä suosittuja ovat erilaiset akvarellit, niin värillisinä kuin mustavalkoisina, sekä valokuvista tehdyt kauniit julisteet.

Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia tuotteita ja aiheita. I